Emma (Juridisch Medewerker)

Emma heeft in 2019 haar Master Jeugdrecht succesvol afgerond. Ze is nu anderhalf jaar werkzaam bij een Notariskantoor als Juridisch Medewerker op de sectie Onroerend Goed en Personen- en Familierecht. Ze behandelt zelfstandig dossiers, stelt aktes op en werkt ze uit. Daarnaast onderhoudt ze het contact met cliënten en derden. Verder houdt ze zich bezig met overige ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de sectie Onroerend Goed en Personen- en Familierecht. Emma is op zoek naar een functie als Juridisch Medewerker of Jurist Personen- en Familierecht of Arbeidsrecht bij een middelgroot of groot advocatenkantoor. Ze vindt het belangrijk dat er een prettige sfeer heerst, dat collega's elkaar waarderen en ook persoonlijk betrokken zijn.

Emma is een hardwerkende, representatieve en sociale dame. Uit haar carrière blijkt ook dat ze flink wat ambitie en doorzettingsvermogen heeft. Ze heeft bijvoorbeeld stage gelopen bij de Raad voor de
Kinderbescherming, bij de Brabantse Meesters en ze is lid van een studievereniging. Ze heeft daarnaast verschillende cursussen gevolgd om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Ze komt ook over als een vriendelijke, spontane en punctuele dame. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar honden, gaat ze tennissen of op pad met haar vrienden.

Emma heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 36 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 36 uur.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig behandelen van dossiers;
  • Het opstellen en uitwerken van dossiers;
  • Het onderhouden van contacten met cliënten en derden;
  • Overige ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de sectie Onroerend Goed en Personen- en Familierecht.

Functie

Juridisch Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office, BaseNet, Codex