Bart (Jurist)

Bart is per januari 2022 klaar met zijn Master Rechtsgeleerdheid, gespecialiseerd in Privaatrecht en Ondernemingsrecht. Inmiddels heeft hij meer dan vijf jaar ervaring als Juridisch Medewerker binnen de
rechtsgebieden Privaatrecht en Personen- en Familierecht . Hij houdt zich dagelijks bezig met het opstellen van correspondentie en processtukken. Hij behandelt dossiers van A tot Z, onderhoudt contact met cliënten en ondersteunt de advocaat waar nodig. Bart heeft de ambitie om door te groeien als advocaat. Zijn passie ligt in het Privaatrecht en Ondernemingsrecht. Hij is op zoek naar een functie als Juridisch Medewerker met uitzicht op Advocaat-Stagiaire. Zijn voorkeur gaat uit naar een advocatenkantoor waar hard wordt gewerkt, een informele sfeer hangt en hij de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen.

Bart is een ambitieuze, hardwerkende en sociale man. Uit zijn carrière blijkt ook dat hij flink wat doorzettingsvermogen heeft. Hij is zijn loopbaan begonnen op mbo, heeft vervolgens hbo gedaan en rondt
in januari 2022 zijn master Privaatrecht af. Hij komt ook over als een behulpzame, kritische en flexibele man. In zijn vrije tijd rijdt hij motor, leest hij regelmatig vakliteratuur en doet hij graag gezelschapsspelletjes met familie en vrienden.

Bart is vanaf eind januari beschikbaar voor 40 uur in de week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Eerstelijns juridisch advies;
  • Doorverwijzen van cliënten naar gespecialiseerde jurist;
  • Administratieve afhandelingen.

Functie

Jurist

Leeftijd

30

Woonplaats

Maastricht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits

Computervaardigheden

MS Office, BaseNet