Mike (Notarieel Medewerker)

Mike heeft een aantal jaar geleden de Bachelor Ondernemingsrecht behaald en vervolgens zijn Master Law & Technology succesvol afgerond. Hij is daarna in de evenementenbranche terecht gekomen en heeft hier veel ervaring mogen opdoen als eventmanager. In zijn functie had hij de verantwoordelijkheid voor een team binnen een internationaal bedrijf en zorgde hij er voor dat elk evenement op rolletjes liep. Hij mist hierin toch het juridische gedeelte en het mensencontact. Afgelopen zomer heeft hij dan ook een cursus gevolgd op het gebied van Personen- en Familierecht. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Paralegal Ondernemingsrecht of Personen- en Familierecht. Hij wil graag werken bij een kantoor waar voor hem de ruimte is om zichzelf optimaal te ontwikkelen.

Mike is een hardwerkende, analytische en sociale man. Hij geeft zelf aan: 'Mijn passie ligt bij het helpen van andere mensen. Op een ander positieve invloed hebben, geeft mij ontzettend veel voldoening'. Hij komt ook over als een betrouwbare, nauwkeurige en zorgzame man. In zijn vrije tijd beoefent hij veel verschillende sporten en houdt hij er van om verschillende bord- en kaartspellen te spelen.

Mike is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie ter hoogte van € 2.500,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen, bijhouden en uitvoeren van de evenementenagenda;
  • Leidinggevende van een team die de evenementen uitvoerde;
  • Recruiter en opleider van nieuwe teamleden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office, Eventlink