Lucas (Jurist)

Lucas is een toegankelijke, representatieve jongeman en heeft meer dan vijf jaar ervaring als Jurist op het gebied van Ondernemingsrecht binnen het bedrijfsleven en het notariaat. Momenteel is hij werkzaam voor een full servicekantoor als Corporate Finance Adviseur op de Transactiepraktijk. Daarnaast heeft hij binnen het notariaat als Jurist Ondernemingsrecht ervaring opgedaan op het gebied van oprichtingen, fusies, splitsingen, emissie en levering van aandelen. 

In ons gesprek geeft hij aan: "Mijn passie ligt bij het Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. Tot nu toe heb ik de meeste ervaring opgedaan op het gebied van Ondernemingsrecht. Ik ben op zoek naar een functie met meer verdieping en wil daarom graag aan de slag als Advocaat-stagiaire binnen de advocatuur. Ik ben op zoek naar een kantoor waar ik kan uitgroeien tot specialist en goede begeleiding krijg. Daar wil ik zelfs voor verhuizen."

Lucas vindt een heldere en begrijpelijke uitleg voor zijn cliënten belangrijk. In een dossier signaleert hij snel het probleem en wil hij graag op een inventieve manier tot een oplossing of standpunt komen. Het gaat om het ontzorgen van de cliënt. Ten slotte beschikt hij over een dienstverlenende instelling en staat hij met beide benen op de grond.  

In zijn vrije tijd is Lucas een fervent wielrenner en gaat hij er graag op uit met vrienden. Daarnaast heeft hij een brede interesse in de politiek, economie, literatuur en geschiedenis. Ten slotte is hij lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en is hij actief als vrijwilliger bij Buurtbemiddeling Midden-Limburg.

Lucas heeft een opzegtermijn van een maand, is voor 40 uur per week beschikbaar en wenst een marktconform salaris.   

Werkzaamheden

  • Werkzaam  als corporate finance adviseur op de transactiepraktijk;
  • Opstellen overeenkomst op het gebied van huur, koop, achtergestelde leningen en management;
  • Notulen dividenduitkering.

Functie

Jurist

Leeftijd

32

Woonplaats

Regio Roermond

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Ms Office