Sabine (Notarieel Medewerker)

Sabine heeft vier jaar geleden haar opleiding HBO-Rechten succesvol afgerond. Ze heeft inmiddels veel ervaring opgedaan als Notarieel Medewerker op de secties Vastgoed en Personen- en Familierecht. Ze hield zich voornamelijk bezig met het zelfstandig behandelen van dossiers. Ze stelt zelfstandig aktes op, zoals leveringsakte, hypotheekakte en nieuwbouwprojecten. Ze onderhoudt ook het contact met cliënten en derden. Het laatste jaar heeft ze gewerkt bij een overheidsinstelling. Ze is er achter gekomen dat haar hart binnen het notariaat ligt en wil heel graag weer hier aan de slag. Haar voorkeur gaat uit naar een middelgroot kantoor, waar alles goed op orde is en weinig doorstroom is. Ze wil graag aan de slag gaan als Notarieel Medewerker Vastgoed.

Sabine is een vriendelijke, ambitieuze en ordelijke dame. Ze geeft zelf aan dat het notariaat helemaal bij haar past omdat ze het heerlijk vindt om zaken tot op de grond uit te zoeken en het dienstverlenende deel haar enorm trekt. Ze komt ook over als een sociale, representatieve en loyale dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te gaan shoppen, naar de bioscoop te gaan of te gaan uit eten.

Sabine is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van twee maanden. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 38 uur per week.

Werkzaamheden

  • Het interne proces sturen, in samenwerking met teamondersteuner, arbeidsdeskundige en verzekeringsarts;
  • Administratieve verwerking van de casus;
  • Verantwoordelijkheid voor de communicatie met alle betrokken partijen;
  • Het informeren van de betrokkenen in het werkveld over algemene zaken, die niet gebonden zijn aan de casus.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Nuenen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office