Annebel (Juridisch Secretaresse)

Anne-Ruth heeft afgelopen zomer haar Bachelor Rechten succesvol afgerond. Momenteel werkt ze als Allround Medewerker bij een autoleasebedrijf waar zij een duizendpoot is en ondersteunende werkzaamheden naar zich toe trekt. In het verleden was zij tevens ook verantwoordelijk voor de agenda- en mailbeheer, postverwerking, handelde telefoonverkeer af, bewaakte afspraken, notuleerde en archiveerde. Anne-Ruth wilt graag ervaring op doen als Juridisch Secretaresse waar zij relevante werkervaring op kan doen binnen de advocatuur.

Anne-Ruth is een rustige betrokken dame. Ze steekt graag haar handen uit haar mouwen en kan het altijd goed met iedereen vinden. Zij is een doorzetter en zorgt er voor dat zij haar doelen behaalt. Daarbij werkt ze efficiënt en secuur. Haar omgeving omschrijft haar als flexibel aangezien zij geen negen tot vijf mentaliteit heeft. Omdat Anne-Ruth zich graag dienstbaar opstelt, maakt dat zij een ideaal profiel heeft om de functie als Juridisch Secretaresse te bekleden.

Anne-Ruth is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

23

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office