Anneke (Juridisch Secretaresse)

Anneke werkt inmiddels twee jaar in de juridische dienstverlening. Anneke heeft een jaar gewerkt bij een gerechtsdeurwaarder en nu werkt ze een jaar bij een financieel adviseur. Dagelijks houdt ze zich bezig met  het ondersteunen van een aantal financiële adviseurs, die daardoor zo optimaal mogelijk hun werk kunnen uitvoeren. Anneke maakt boetes aan, en zorgt dat ze gereed zijn voor de deurwaarder. Ze beheert de e-mail, de inkomende post en inkomende telefoontjes. Ook is ze het eerste aanspreekpunt voor cliënten en houdt ze zich bezig met overige administratieve werkzaamheden. 
Anneke heeft tijdens haar opleiding ervaren dat ze het juridisch werkgebied ontzettend interessant vindt. Daarom is ze op zoek naar een functie die goed aansluit bij haar opleiding. Anneke wilt graag aan de slag als Juridisch Secretaresse bij een informeel advocatenkantoor waar ze nog jarenlang aan de slag kan gaan.

Anneke is een zelfstandige, accurate en sociale dame. Dat ze zelfstandig is, blijkt uit het feit dat zij niet wacht totdat het werk naar haar toe komt, maar zelf het werk ziet liggen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te voetballen, te fitnessen of met vriendinnen op pad te gaan. Anneke komt ook echt over als een collegiale, gezellige en secure vrouw.

Anneke heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Versturen van verschillende stukken, zoals poliswaarden en royementen;
  • Uitkeringsberichten opvragen;
  • Stukken invoeren;
  • Post bijhouden;
  • E-mailverkeer bijhouden;
  • Overige administratieve werkzaamheden.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

21

Woonplaats

Westerhoven

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office