Kristel (Juridisch Secretaresse)

Kirsten is ruim 30 jaar werkzaam als Juridisch Secretaresse, waarvan 26 jaar bij één kantoor. Zij heeft daar voornamelijk één op één ondersteuning geboden binnen de praktijkgroep Familierecht en zij was onder andere verantwoordelijk voor; het telefonisch contact met cliënten en overige instanties, het bijhouden van de digitale roladministratie, termijnbewaking, dossierbeheer, archiveren, afhandelen e-mailverkeer, correspondentie, post, facturatie, ontvangen cliënten, bestellen kantoorvoorraad en alle overige ondersteunende en organisatorische werkzaamheden. Kirsten is tevens ook vier jaar werkzaam geweest bij een advocatenkantoor waar zij meerdere advocaten ondersteuning heeft geboden binnen de algemene praktijk. Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest bij één kantoor heeft zij de stap gemaakt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, helaas is zij er al snel achter gekomen dat niet de baan is die zij ambieert. Graag zou Kirsten weer binnen de advocatuur werkzaam willen zijn, een zelfstandige en afwisselende functie als Juridisch Secretaresse bij een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar. 

Kirsten is ervaren en loyale Juridisch Secretaresse met een positieve instelling. Zij is goed in staat overzicht te houden en pakt graag nieuwe uitdagingen gaan. Kirsten kan haar werk met een grote zelfstandigheid uitvoeren en heeft een groot organisatievermogen. Ook heeft zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zij een harde werker die dingen afmaakt en tot een goed einde brengt. Tevens is zij een fijne en flexibele collega die graag samenwerkt. 

Kirsten is per direct beschikbaar voor vier dagen per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.750,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Alle voorkomende ondersteunende werkzaamheden op het gebied van het Strafrecht.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

55

Woonplaats

Heemstede

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed.

Computervaardigheden

CCLaw, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Exact