Anja (Juridisch Secretaresse)

Anja is een hardwerkende dame met intussen al meer dan zes jaar ervaring als Juridisch Secretarieel Medewerker. Zij zorgt ervoor dat de juristen zoveel mogelijk worden ontlast en ze hun werk zo soepel mogelijk kunnen uitvoeren. Ze maakt dossiers aan en stelt zelfstandig processtukken op, zoals dagvaardingen en vaststellingsovereenkomsten. Ze onderhoudt het contact met cliënten, de rechtbank, geschillencommissie en deurwaarders. Ook houdt ze alle in- en uitkomende post en e-mail bij. Daarbij bewaakt ze de termijnen en zorgt ze dat alles op tijd de deur uit gaat. Anja is op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse binnen een informeel kantoor, waar collega's persoonlijk betrokken zijn bij elkaar en waar een prettige sfeer hangt.

Anja is een accurate, vriendelijke en leergierige dame. Dit blijkt ook uit haar carrière. Ze is op latere leeftijd nog studies gaan volgen om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Ze komt ook over als een zorgzame, collegiale en creatieve vrouw. In haar vrije tijd leest ze graag, houdt ze van creatief bezig zijn en gaat ze graag de natuur in.

Anja heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Ondersteunen van een team juristen bij de dossierbehandeling;
  • Contact met o.a. klanten, de rechtbank, geschillencommissie en deurwaarder onderhouden;
  • Opstellen van conceptstukken, zoals dagvaardingen en vaststellingsovereenkomsten;
  • Uitvoeren van betalingen;
  • Inkomende en uitgaande post verwerken;
  • Bewaken van termijnen.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

41

Woonplaats

Dussen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office