Caroline (Notarieel Medewerker)

Caroline heeft circa zeven jaar ervaring binnen het notariaat. Momenteel werkt zij als Notarieel Medewerkster waar zij voornamelijk de sectie Personen- en Familierecht ondersteunt. Daarbij weet ze ook haar weg te vinden binnen het Onroerend Goed en het Ondernemingsrecht. Als Notarieel Medewerkster is Caroline verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van conceptaktes van a tot z, te woord staan van cliënten en derden, opstellen van bijbehorende nota’s, legaliseren en rechercheren. Het passeerklaar maken en overige ondersteunende werkzaamheden voor de sectie Personen- en Familierecht met het accent op de Boedelafwikkeling, behoren ook tot haar takenpakket. Caroline heeft tevens ervaring binnen internationale organisaties waar de voertaal Engels was, dit maakt dat zij vloeiend Engels kan in woord en geschrift. Haar passie ligt bij het Familierecht en daarom is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij als Notarieel Medewerkster aan de slag kan. Zij draagt graag bij tot het vergoten van de efficiëntie en kwaliteit met als resultaat een soepel lopende praktijk met tevreden cliënten. Zij komt het beste tot haar recht bij een notariskantoor waar zij haar carrière voor een langere periode kan voortzetten.

Ik heb Caroline ervaren als een vrolijke dame met een professionele houding. Door haar professionaliteit zorgt zij altijd voor een georganiseerde werkplek. Daarbij zoekt ze altijd naar creatieve oplossingen voor haar dossiers en werkt ze graag samen met andere secties. Caroline is pro actief en treft altijd voorbereidingen voorgaande afspraken, ook als dat niet van haar gevraagd wordt. Dat ze praktisch en tijd efficiënt te werk gaat is daarom geen verassing meer. Bovendien is zij zeer servicegericht en betrouwbaar. In haar vrije tijd heeft ze een grote passie voor wielrennen, schaatsen en wandelt ze graag met haar hond.

Caroline heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

58

Woonplaats

Laren

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Codex, MS Office, Google Applications