Daan (Advocaat Stagiair)

Daan heeft een jaar geleden succesvol zijn master Technology & Law afgerond. Hij heeft tijdens zijn studie al erg veel ervaring opgedaan in de advocatuur. Zo heeft hij stage gelopen als Juridisch Medewerker, is hij docent Arbeidsrecht geweest en heeft hij gewerkt als Paralegal binnen een groot advocatenkantoor. Hij had de verantwoordelijkheid over het behandelen van dossiers en zelfstandig afhandelen van zaken. Daarnaast heeft hij een eigen onderneming waarin hij anderen adviseert over juridische vraagstukken. Zijn droom is om advocaat te worden. Hij is vooral geïnteresseerd in vastgoed, bouwrecht en ondernemingsrecht. Zijn master is gespecialiseerd in privacy, databescherming en intellectueel eigendom, maar hij staat voor elk ander gebied ook open. Hij wil graag aan de slag als Advocaat-Stagiaire bij een informeel advocatenkantoor waar hij de mogelijkheid krijgt om zichzelf optimaal te ontwikkelen. 

Daan is een ontzettend hardwerkende, ambitieuze en sociale man. Als hij ergens voor gaat, dan geeft hij ook 100%. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, hij gaat door totdat een zaak volledig afgehandeld is. Hij komt ook over als een ondernemende en gedreven man. In zijn vrije tijd fitnest hij graag, verdiept hij zich in mentale zelfontwikkeling en gaat hij graag op pad met vrienden.

Daan heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van fulltime.
 

Werkzaamheden

  • Zelfstandig zaken oppakken;
  • Voorbereiden van processen;
  • Arbeidscontracten herzien;
  • Advies geven.

Functie

Advocaat Stagiair

Leeftijd

29

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office