Kaat (Jurist)

Kaat heeft al meer dan 7 jaar ervaring als jurist. Ze heeft ontzettend veel ervaring op mogen doen bij verschillende bedrijven. Zo heeft ze gewerkt bij een kantoor gespecialiseerd in contractuele en arbeidsrechtelijke zaken, maar ook in bestuursrechtelijke zaken. Daarna is ze gaan werken bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst op het gebied van vreemdelingen- en bestuursrecht. Vervolgens heeft ze voor een kantoor gewerkt gespecialiseerd in contracten- en bestuursrecht. Daarnaast heeft ze zelf een loket opgericht waar mensen terecht kunnen met vragen met betrekking tot het Hippisch Recht. Dit is ook waar haar passie ligt. Op dit moment is ze werkzaam bij de gemeente Utrecht als jurist op de afdeling Grondzaken. Ook werkt ze op dit moment bij een algemeen praktijk voor Hippisch Recht waar ze mensen op correcte en professionele wijze van het juiste advies of juridische bijstand voorziet. Kaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging als jurist bij een kantoor waar ze zich optimaal kan ontwikkelen. Ze wil graag aan de slag gaan bij een informeel, middelgroot kantoor waar een prettige, open sfeer hangt.

Kaat is een lieve, zorgzame en hardwerkende vrouw. Dit blijkt ook uit haar dagelijks leven. Ze werkt fulltime, maar vindt het daarnaast heerlijk om voor haar drie paarden te zorgen en anderen te voorzien van juridisch advies op het gebied van Hippisch Recht. Ze komt ook over als een vriendelijke, ambitieuze en integere vrouw.

Kaat heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 36 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 4.400,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Afsluiten van anterieur overeenkomsten;
  • Juridische check uitvoeren;
  • Snippergroen zaken afhandelen;
  • Conversies van erfpacht;
  • Adviseren juridische problemen bij projecten.

Functie

Jurist

Leeftijd

36

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office