Claire (Notarieel Medewerker)

Claire heeft altijd liefde voor rechten gehad. Dit kwam omdat zij van jongs af aan een hoog rechtvaardigheidsgevoel in zich had. Na het behalen van haar vwo-diploma heeft zij daarom ook de keuze gemaakt om de Bachelor Rechtsgeleerdheid te gaan doen. Aansluitend heeft zij ook de Master Rechtsgeleerdheid afgerond waarbij het accent vooral op Personen- en Familierecht lag. Zij heeft onder andere de volgende vakken gevolgd: Financieel Familie- en Erfrecht, Internationaal Privaatrecht, Jeugdrecht, Personen- en Familierecht en Psychiatrie voor Juristen. Daarnaast heeft zij voordat zij rechten is gaan studeren eerst de keuze gemaakt om bij een advocatenkantoor in de zomer twee maanden aan de slag te gaan als Secretarieel Receptioniste. Daar hield zij zich bezig met cliënten ontvangen, dossiers archiveren maar zij mocht met de advocaten ook mee naar de parketdienst en cliëntenmeetings. Daardoor wist zij ook zeker dat zij rechten wilde gaan studeren.
Claire wil uiteindelijk graag advocaat in het Personen- en Familierecht worden, maar om dat te bereiken wilt zij eerst ervaring opbouwen. Ze staat open om als Juridisch Secretaresse aan de slag te gaan maar ze deinst ook zeker niet terug voor het notariaat. Vooral vanwege haar liefde voor dit rechtsgebied zou zij graag als Notarieel Secretaresse/Notarieel Medewerker aan de slag willen.

Claire is een assertieve, sociale en leergierige jongedame. Van jongs af aan heeft zij interesse in mensen, hun verhaal, hun achtergrond en wat hun drijft. Personen- en Familierecht is voor haar daarom ook de logische stap om haar honger hier naar te stillen. Claire heeft veel ervaring met communiceren met mensen die een andere achtergrond hebben. Zij houdt namelijk van cultuur en taal. Ze spreekt naast Nederlands ook Engels, Kantonees en Mandarijn/Chinees. In haar werk is zij assertief. Ze houdt van aanpakken en doorpakken. Zij is gedreven en is een vooruitstrevende probleemoplosser. In haar vrije tijd speelt zij graag piano, wat op jonge leeftijd leidde tot een vroege toelating tot de talentklas van het Conservatorium. In deze tijd heeft zij wekelijks meerdere concerten gegeven en deelgenomen aan (internationale) concoursen. Claire is iemand die zowel in teamverband als zelfstandig prima te werk kan en ook altijd het beste uit haarzelf maar ook anderen kan halen. Daarnaast houdt zij van reizen en koken.

Claire heeft een opzegtermijn van één maand en is tussen 32 en 40 uur beschikbaar per week. Haar salarisindicatie bedraagt €2.800,- bruto per maand op basis van een 32 uur werkweek.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Den Bosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office