Chiara (Juridisch Secretaresse)

.Chiara heeft haar studie Juridisch administratief medewerker afgerond. Zij is momenteel werkzaam als schadebehandelaar voor een extern bedrijf in opdracht van de gemeente. Hier behandelt zij onder andere schadedossiers, onderhoudt zij contacten met de gemeente en de politie en is het belangrijk dat zij de schade onderzoekt. Dit doet ze door camerabeelden en contact met verschillende burgers. Naast deze werkzaamheden heeft ze ook taken als Front Officemedewerker. Hier ligt de focus op nieuwe dossiers aanmaken en bijhouden. Chiara mag de dossiers afhandelen en de uitkomsten doorsturen naar de laatste controle waarin bepaald of er een verdachte is of dat de kosten terug te halen is bij het waarborgfonds. Chiara wil graag de eerste stap zetten in de juridische branche als Juridisch Secretaresse. Hierbij heeft ze geen voorkeur qua kantoor of sectie. Zij is hierbij ook overal inzetbaar. 

Chiara is een erg sociale jongedame met een energieke persoonlijkheid. Ze omschrijft zichzelf als iemand die graag in teamverband werkt maar ook zeker zelfstandig aan de slag kan. In haar vrije tijd leest ze graag zelfontwikkelingsboeken en gaat ze graag op tripjes. Ze is een echte familiemens, samen met haar broertjes en zusje, is het altijd gezellig in huis. 

Chiara is per direct 40 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

22

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.