Kiana (Juridisch Secretaresse)

Kiana zit in haar afrondende fase van haar Hbo-Rechten studie en haar Wetenschappelijk Excellentieprogramma. Al eerder heeft Kiana ervaring opgedaan binnen een klein- tot middelgroot advocatenkantoor. Zij specialiseren zich in Straf-, Bestuurs- en Vreemdelingenrecht. Als Juridisch Stagiaire is zij voornamelijk werkzaam geweest als Juridisch Secretaresse in combinatie met inhoudelijke werkzaamheden. Agendabeheer, beantwoorden van juridische vraagstukken, contact met de rechtbank en cliënten, brieven schrijven en memo’s opstellen bestonden onder andere uit haar werkzaamheden. Ook het verwerken van e-mailverkeer en tijdlijnen maken is haar niet onbekend. Kiana neemt haar werk zeer serieus en wilt graag meer leren. Het een op een contact vindt zij prettig omdat zij dan meer werk uit handen kan nemen in plaats van uitgebakende werkzaamheden. Een advocatenkantoor vlakbij haar woonplaats en waar zij parttime kan werken past haar het beste.

Kiana is communicatief zeer sterk, intelligent, loyaal en ze denkt graag met je mee. Ze werkt zeer nauwkeurig, dit blijkt uit het feit dat zij haar werk altijd meerdere malen controleert. Vraagstukken oplossen en beargumenteren vindt zij interessant, dit maakt dat zij een analytisch vermogen heeft. Zij toont initiatief aangezien zij heel leergierig is en zichzelf wilt blijven ontwikkelen. Tevens is zij heel erg klantgericht en helpt ze cliënten graag op weg. In haar vrije tijd sport ze graag door middel van hardlopen of hockeyen. Uiteraard is ze ook graag met haar vrienden en vriendinnen.

Kiana is per direct beschikbaar voor 24 uur per week, daarbij heeft zij een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

24

Woonplaats

Nieuw-Vennep

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in w en g

Computervaardigheden

Basenet, AdvocaatCentraal, MS Office