Colette (Notarieel Medewerker)

Colette is momenteel al drie jaar werkzaam als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht. Ze vindt het werken bij een notariskantoor ontzettend leuk, het past helemaal bij haar. Ze stelt dossiers zelfstandig op en beheert deze ook. Ze maakt zelfstandig aktes op, zoals testamenten en samenlevingscontracten. Ze maakt de aktes vervolgens passeerklaar. Ze onderhoudt het contact met de cliënten en bewaakt de termijnen. De (digitale) post beheert ze ook. Colette wilt zich graag verder ontwikkelen als Notarieel Medewerker bij een middelgroot of groot kantoor. Het maakt haar niet uit op welk werkgebied. Ze kijkt er naar uit om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Colette is een representatieve, sociale en zorgzame dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te reizen, te koken of met vriendinnen op pad te gaan. Ze komt ook over als een ontzettend hardwerkende, lieve en collegiale dame.

Colette heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 36 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Dossierbeheer: aanmaken en archiveren;
  • Testamenten en samenlevingscontracten opstellen;
  • Termijnen bewaken;
  • Agendabeheer;
  • Schriftelijk en telefonisch contact met de cliënten;
  • Inkomende en uitgaande post beheren.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office