Anna (Juridisch Secretaresse)

Anna heeft inmiddels al bijna dertig jaar ervaring binnen het juridisch gebied. Ze is haar carrière begonnen als Juridisch Secretaresse en is ook lang werkzaam geweest als Notarieel Medewerker. Momenteel werkt ze weer bij een advocatenkantoor als Juridisch Secretaresse. Anna is er achter gekomen dat het notariaat beter bij haar past dan de advocatuur, omdat ze hier meer uitdaging in krijgt. Zo hield zij zich dagelijks bezig met het zelfstandig behandelen van dossiers. Ze stelt zelfstandig aktes op het gebied van Ondernemingsrecht en Personen- en Familierecht. Ook onderhoudt ze telefonisch en schriftelijk contact met de cliënten. Daarnaast dient ze stukken in bij openbare registers, zoals de Kamer van Koophandel. Anna vindt het heerlijk om hiermee bezig te zijn, het werk is op haar lijf geschreven. Graag wil ze weer aan de slag gaan als Notarieel Medewerker Onroerend Goed bij een klein, informeel notariskantoor. Ze vindt het prettig als er een fijne sfeer hangt en ze de mogelijkheid krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Anna is een collegiale, vriendelijke en hardwerkende vrouw. Ze staat altijd klaar voor iedereen om haar heen, ze vindt het heel fijn om anderen te helpen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen, te lezen, of te reizen. Ook gaat ze graag op pad met haar twee kinderen. Ze komt ook over als een ontzettend aardige en betrouwbare vrouw.

Anna heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van fulltime.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

52

Woonplaats

Veldhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office