Daphne (Juridisch Secretaresse)

Daphne heeft na haar studie als Secretaresse gewerkt voor een Accountants & Belastingadviseurs kantoor. Daarna is zij als Notarieel Secretaresse aan de slag gegaan bij een notariskantoor. Daphne gaf aan dat inhoudelijk dit de leukste functie voor haar was. Zij hield zich voornamelijk bezig met het uitwerken van notariële akten en nota’s, het verzorgen van inkomende en uitgaande correspondentie en het inkomend en uitgaand telefoonverkeer. Maar daarnaast regelde zij de kantoorbestellingen, het kwaliteitshandboek en hield zij zich bezig met alle andere voorkomende secretariële werkzaamheden. Tijdens deze functie is haar liefde voor Onroerend Goed ontstaan. Het Personen – en Familierecht heeft zij ook in haar hart gesloten. De diversiteit van deze twee rechtsgebieden vindt zij ontzettend interessant. Ene keer was zij bezig met het opstellen van hypotheekakten en een andere keer met huwelijksvoorwaarden. Na acht jaar in het notariaat gewerkt te hebben, heeft zij de overstap naar een Juridisch Secretaresse functie gemaakt. Ook hier werkt zij met plezier en is er veel overlapping met de werkzaamheden die zij als Notarieel Secretaresse heeft gedaan. Het notariaat heeft echter haar voorkeur. Daarom is Daphne op zoek naar een kantoor waar zij als een échte ondersteuner goed op haar plek zal zitten. De voorkeur gaat uit naar een kantoor met een informele sfeer waar collega’s gelijkwaardig met elkaar omgaan.

Daphne is een harde werker die positief ingesteld is. Zij maakt snel haar taken eigen en houdt er ook van om die zelfstandigheid in haar werkzaamheden te hebben. Zij is een echte paardenliefhebber en heeft zelf een eigen paard. Als vrijwilliger organiseert zij wedstrijden voor paardrijden. Zij krijgt een kick zodra alles goed geregeld is. Daarnaast houdt Daphne van skiën en om leuke dingen te ondernemen met haar gezin.

Daphne heeft een opzegtermijn van twee maanden en is voor 24 uur per week beschikbaar. Dit kan zowel verdeeld worden over drie dagen maar het zou ook prima zijn als zij vier dagen aan de slag gaat maar dan twee halve dagen aanwezig is op kantoor. Dit vanwege de opvang van haar kinderen. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

39

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office