Saar (Notarisklerk)

Saar heeft inmiddels al tien jaar ervaring in het notariaat. Ze is haar carrière begonnen als Notarieel Secretaresse. Ze is intern doorgegroeid als Notarieel Medewerker Onroerend Goed, wat ze met heel veel plezier heeft gedaan. Ze zocht toch nog extra uitdaging en is toen de opleiding tot Register Notarisklerk Onroerend Goed gaan volgen, die ze in 2020 succesvol heeft afgerond. Inmiddels is ze al twee jaar werkzaam als Notarisklerk Onroerend Goed. Ze is onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig behandelen van dossiers. Ook is ze verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van verschillende akten, zoals hypotheekakten en leveringsakten. Ze voert ook zelfstandig besprekingen met cliënten. Ze heeft ontzettend veel kennis van het vak en blijft zich verder ontwikkelen.
Saar is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarisklerk Onroerend Goed bij een klein, informeel kantoor. Ze vindt het belangrijk dat er een prettige sfeer hangt en ze de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied Onroerend Goed.

Saar is een zeer gastvrije, vriendelijke en hardwerkende dame. In haar vrije tijd vindt ze het dan ook heerlijk om voor anderen te koken en wandelingen te maken met haar teckel. Ze komt ook over als een ontzettend sociale en leuke dame, die houdt van aanpakken.

Saar heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig behandel van dossiers binnen de sectie registergoed;
  • Besprekingen met cliënten voeren;

Functie

Notarisklerk

Leeftijd

48

Woonplaats

Heusden

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office