Mike (Notarisklerk)

Mike heeft tijdens zijn studie de keuze gemaakt om bij een notariskantoor stage te gaan lopen. Dat is hem dermate goed bevallen en zijn werkgever was zeer tevreden over hem, waardoor hij na het behalen van zijn hbo rechten studie daar in loondienst is gaan werken. Hij heeft inmiddels al bijna zes jaar ervaring binnen het notariaat. Hij is begonnen als Notarieel Medewerker en inmiddels is hij al vier jaar Notarisklerk. Hij bespreekt en stelt de onderhandse en notariële akten met betrekking tot Onroerend Goed en Personen- en Familierecht op. Daarnaast beheert en behandelt hij zo nauwkeurig, compleet en juridisch correct de dossiers waarin de akten worden opgesteld vanaf het begin tot het einde. Ook beantwoordt hij vriendelijk en kundig alle voorkomende vragen van cliënten. Mike staat open om een nieuwe uitdaging aan te gaan als Notarisklerk. Daarbij vindt hij het belangrijk dat er goede klik aanwezig is en dat er op een collegiale manier met elkaar omgegaan wordt. Een informeel kantoor zou dan ook het beste bij hem passen.

Mike is een echte aanpakker. Hij is iemand die georganiseerd is. Als voorbeeld gaf hij dat hij in zijn eigen kantoorruimte alles geordend heeft. Hij houdt ervan om goed overzicht te hebben. Hij is daarnaast ontzettend goed in het bewaken van deadlines. Verder geniet hij ervan om creatief te zijn met de akten. Het zoeken naar een oplossing is iets waar hij veel energie van krijgt. Ook vindt hij het helpen van mensen ontzettend fijn om te doen. De waardering die hij achteraf krijgt van cliënten doet hem goed omdat hij iemand is die zorg wil dragen dat alles tot het eind goed geregeld is. In zijn vrije tijd is hij zeer sportief. Hij is jeugdtrainer bij een voetbalclub en gaat naast het twee keer trainen per week, ook nog eens drie of vier dagen per week fitnessen. Hij houdt er van om samen met vrienden sociale dingen te ondernemen en is makkelijk in ge omgang.

Mike heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt €3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarisklerk

Leeftijd

26

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office