Marissa (Notarieel Medewerker)

Marissa is inmiddels een jaar werkzaam als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Ze is er achter gekomen dat het notariaat perfect bij haar past. Alle aspecten van het vak vindt ze interessant. Ze was voorheen werkzaam als management assistente, maar kwam er achter dat ze het juridische gedeelte zo leuk vond. Hierdoor is ze in het notariaat terecht gekomen. Ze bereidt dossiers zelfstandig voor en stelt akten en volmachten op. Ze zet stukken klaar en dient ze in bij openbare registers. Ook onderhoudt ze het contact met cliënten en derden. Marissa heeft de ambitie om de opleiding tot Notarisklerk te gaan volgen. Daarom wil ze graag nog meer ervaring op doen bij een ander kantoor als Notarieel Medewerker. Elk werkgebied lijkt haar interessant. Ze wil graag gaan werken bij een notariskantoor waar ze de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen.

Marissa is een vriendelijke, hardwerkende en punctuele dame. In haar vrije tijd houdt ze zich het liefst bezig met sporten en paardrijden. Ook gaat ze graag op pad met haar twee kinderen en vriend. Marissa komt ook over als een lieve, collegiale en precieze vrouw.

Marissa heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur in de week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig voorbereiden van dossiers;
  • Opstellen van akten en volmachten;
  • Rechercheren;
  • Klaarzetten en indienen van stukken;
  • Contact met cliënten en derden onderhouden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

37

Woonplaats

Meeuwen

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

SAP, Wincar, Exact, MS Office