Laura (Juridisch Secretaresse)

Laura heeft inmiddels bijna een jaar ervaring als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Daarnaast volgt zij een deeltijd hbo rechten studie. Zij zit aan het einde van haar tweede jaar op dit moment. Zij wil graag ervaring opdoen en zij staat er voor open om dit zowel in de advocatuur als in het notariaat op te gaan doen. Zij heeft brede interesses wat betreft rechtsgebieden. Onder andere Huurrecht, Verzekeringsrecht, Letselschade, Personen- en Familierecht, Onroerend Goed en Strafrecht.
Laura wil graag aan de slag als Juridisch Secretaresse of Notarieel Secretaresse en zou dit het liefste bij een klein of middelgroot kantoor willen doen met een informele sfeer.

Laura is een enthousiaste, sportieve en sociale jongedame. Zij is een harde werker maar vindt het belangrijk dat er daarnaast ook ruimte is voor een gezellig praatje of een grapje tussen collega’s. Een goede balans vindt zij dus van belang. In haar vrije tijd houdt zij ontzettend van sporten. Onder andere van voetballen, turnen, volleybal, maar ook van dansen en fitness. Daarnaast is zij fanatiek in de survival en obstacle run, maar zij vindt het ook leuk om gezellig met familie en vriendinnen wat te gaan doen, zoals een terrasje pakken.

Laura heeft een opzegtermijn van één maand en is tussen de 24 en 32 uur beschikbaar per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op basis van fulltime.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

24

Woonplaats

Regio Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

MS Office