Ragna (Juridisch Secretaresse)

Ragna heeft twintig jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. Zij is actief geweest op diverse rechtsgebieden waaronder Insolventierecht, Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Letselschade en ook heeft zij ervaring met Faillissementsrecht. Zij heeft zich bezig gehouden met het voorbereiden en uitwerken van processtukken en andere juridische correspondentie, termijnbewaking, roladministratie, dossierbeheer, agendabeheer en heeft het telefoon- en postverkeer bijgehouden. Zij is nu werkzaam als Juridisch Ondersteuner bij de gemeente maar wil graag weer aan de slag als Juridisch Secretaresse in de advocatuur. Het maakt haar niet uit of dit bij een groot, middelgroot of klein kantoor is. Wel zou zij graag bij een informeel kantoor willen werken, waar er een fijne werksfeer heerst.

Ragna is een super spontane en leuke vrouw die heel wat ervaring op zak heeft. Tijdens mijn gesprek met haar merkte ik op dat zij ontzettend gepassioneerd is over haar werkzaamheden als Juridisch Secretaresse. Zij houdt ervan om zaken uit te zoeken en is daarnaast erg nauwkeurig in haar werk. Daarnaast bezit zij een goede dosis humor en is zij een betrouwbaar en loyaal persoon. Zij hecht waarde aan eerlijke en open communicatie. In haar vrije tijd vindt zij het fijn om met haar familie en vriendinnen leuke dingen te ondernemen. Ook heeft zij een kat waar zij dol op is.

Ragna heeft een opzegtermijn van twee maanden en is voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt €3.500 bruto per maand op basis van 32 uur.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

63

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office