Pascal (Notarieel Medewerker)

Pascal heeft inmiddels tien jaar geleden zijn hbo rechten behaald. Hij is gelijk aan de slag gegaan als paralegal bij een gerechtsdeurwaarder. Daarna is hij aan de slag gegaan bij een notariskantoor als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht. Hij stelde zelfstandig aktes op en behandelde verschillende dossiers. Hij hield zich bezig met het afwikkelen van nalatenschappen en onderhield het contact met cliënten en derden. Hij merkte dat het notariaat enorm bij hem paste, maar het werkgebied niet helemaal zijn ding was. Hij is vervolgens bij een groothandel gaan werken op de Juridische afdeling om meer ervaring op te doen binnen het Juridisch werkgebied. Hier kwam hij er achter dat het notariaat toch echt zijn passie is. Daarom wil hij graag aan de slag als Notarieel Medewerker Onroerend Goed of Ondernemingsrecht. Pascal wil graag werken bij een notariskantoor waar een informele sfeer hangt en waar de deuren voor elkaar open staan.

Pascal is een vriendelijke, punctuele en loyale man. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te gaan sporten. Hij voetbalt met vrienden en gaat graag mountainbiken. Ook gaat hij vaak op pad met zijn vrouw en kind. Pascal komt ook over als een bedachtzame, hardwerkende en betrouwbare man.

Pascal heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Opstellen en beoordelen van contracten;
  • Verzoeken van klanten monitoren;
  • Opstellen, beoordelen en afsluiten van contracten;
  • Bewaken van contracten;
  • Verkrijgen en vastleggen van de benodigde goedkeuringen uit de organisatie;
  • Administratieve werkzaamheden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

34

Woonplaats

Waalwijk

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office