Emina (Juridisch Medewerker)

Emina heeft inmiddels een jaar geleden haar hbo rechten succesvol afgerond. Ze is toen gelijk aan de slag gegaan als maatschappelijk begeleider bij Vluchtingenwerk. Ze merkt dat ze er ontzettend veel voldoening uit haalt om anderen verder te helpen. Zoals ze zelf zegt: “Mezelf elke dag een beetje meer ontwikkelen, dat is wat ik wil. Als ik dan ook nog een ander vooruit help, is mijn dag compleet.” Tijdens haar stages tijdens haar studie kwam ze er achter hoe leuk ze het juridisch werkgebied vindt. Nederlands recht combineren met mensencontact, dat is wat perfect bij haar past. Daarom wil ze heel graag aan de slag bij een notariskantoor als Notarieel Medewerker. Ze werkt het liefst bij een kantoor waar ze de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen en waar ze goed wordt ingewerkt.

Emina is een loyale, integere en betrouwbare dame. Dit blijkt wel uit het feit dat ze meer dan twaalf jaar bij dezelfde werkgever heeft gewerkt. Ze wil het liefst ook ergens gaan werken waar ze lang kan blijven. In haar vrije tijd leest ze graag, gaat ze wandelen of sporten. Ze komt ook over als een ontzettend lieve, punctuele en sociale vrouw.

Emina is beschikbaar vanaf 1 juli en wil graag fulltime gaan werken. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het begeleiden, ondersteunen en coachen van vluchtelingen tijdens hun integratie? en participatieproces;
  • De vluchteling wegwijs maken in de gemeente en directe woonomgeving en voorlichting geven over de Nederlandse samenleving, instanties en wet? en regelgeving;
  • Praktische ondersteuning bieden bij vragen en problemen omtrent
    huisvesting, financiën, onderwijs en gezondheidszorg;
  • Vluchtelingen begeleiden bij externe contacten met diverse instanties en ondersteuning bieden bij het opbouwen van een sociaal netwerk.

Functie

Juridisch Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Waalwijk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office