Amanda (Notarieel Medewerker)

Amanda heeft op jonge leeftijd veel passie ontwikkeld voor het juridische werkveld. Zij heeft de opleidingen Juridisch Medewerker en Sociaal Juridische Dienstverlening succesvol afgerond en ging na haar eerste opleiding aan de slag als Stagiaire Assistent Schuldhulpverlener. Hier heeft zij twee jaar ervaring opgedaan en ondersteunde zij de cliënten op zowel juridisch als financieel vlak. Als student Assistant Legal begon zij een nieuwe uitdaging en ondersteunde zij bedrijfsjuristen door middel van compliance gerelateerde taken. Hierna begon Amanda als Medewerker Risk and Compliance bij een groot internationaal bedrijf, waar zij verantwoordelijk is voor het screenen van nieuwe accounts en het controleren van transacties. Zij is op zoek naar een baan binnen de advocatuur of het notariaat als Juridisch- of Notarieel Medewerker waar zij de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Het uitwisselen van kennis en ervaring met collega’s is voor Amanda erg belangrijk, waardoor zij het liefste werkt bij een midden tot groot bedrijf met veel diversiteit op de werkvloer.

Amanda is een hardwerkende, ambitieuze dame die vooral veel diepgang zoekt in haar werk. Aan Amanda discipline valt niet te twijfelen. Amanda start dit jaar met een Schakeltraject en wilt volgend jaar beginnen aan een master op de universiteit. Zij voelt zich als een vis in het water wanneer zij in het diepe wordt gegooid en de kans krijgt om zich te bewijzen. Ze is proactief, sociaal en haalt energie uit het onderzoeken van nieuwe dingen en mensen te helpen. In haar vrije tijd spendeert ze graag tijd in de sportschool en vindt zij het heerlijk om te reizen naar verre landen.

Amanda heeft een maand opzegtermijn en is 40 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS office