Karlijn (Juridisch Secretaresse)

Karlijn heeft ruim 30 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur op de secties Arbeidsrecht, Familierecht en Ondernemingsrecht. Ze houdt zich dagelijks bezig met de correcte administratieve verwerking van dossiers, ze vraagt en verwerkt WWFT-documentaties en verstuurt en verwerkt opdrachtbevestigingen. Karlijn draagt zorg voor het opstellen van de correspondentie en het versturen hiervan, het bijhouden van de crediteurenadministratie in faillissementen en het opstellen van processtukken. Op dit moment mist zij het werken in een teamverband. Dit is dan ook de reden dat Karlijn op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse. Een klein tot middelgroot advocatenkantoor met een informele werksfeer, past het beste bij haar.

Karlijn is een hardwerkende, loyale en collegiale dame. Dit blijkt uit het feit dat zij ruim 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt. Ze omschrijft zichzelf als een lieve, zorgzaam en secure vrouw. In haar vrije tijd zit ze niet stil, dat blijkt wel uit haar hobby’s. Ze wandelt in het bos met haar hond, tuiniert ze graag en plant ze leuke uitjes met vrienden en familie.

Karlijn is per 1 augustus beschikbaar voor 24 tot 32 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van            € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

Agendabeheer;
− correcte administratieve verwerking dossierinvoer, opvragen en verwerken           WWFT-documentatie en versturen en verwerken opdrachtbevestiging;
− verwerken en zelfstandig opstellen van correspondentie;
− uitwerken van dictaten;
− bijhouden van de crediteurenadministratie in faillissementen ten tijde van mijn       werk in Tilburg;
− uitwerken van correspondentie in het Nederlands, Engels en het Duits;
− -concipiëren van processtukken;
− up to date houden van het archief;
− maken van Powerpoint presentaties;
− voorraadbeheer.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

58

Woonplaats

Rijen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office