Anna (Juridisch Secretaresse)

Anna is een hbo-Rechten student aan de Hogeschool Leiden. Ze is op dit moment haar scriptie aan het schrijven en heeft bijna haar studie afgerond. Ze heeft gekozen voor de studie rechten, omdat het altijd haar droom is geweest om in de advocatuur te werken. Op dit moment werkt ze bij het bedrijf van haar vader, waar ze bestellingen voorbereid. Anna is nu opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur, omdat haar interesses hier liggen en ze hier graag in wil ontwikkelen. Ze heeft een jaar stage gelopen bij een klein advocatenkantoor. Haar werkzaamheden waren hier voornamelijk telefoon- en agendabeheer, cliënten ontvangen en processtukken voorbereiden. Ze geeft aan dat zij bij dit kantoor veel heeft geleerd. Anna heeft de ambitie om advocaat te worden, maar wil de komende jaren (naast haar studie) zoveel mogelijk praktijkervaring opdoen. Anna geeft aan dat een middelgroot advocatenkantoor met een jong team goed bij haar zou passen.

Anna is een spontane, sociale en nette jonge dame. Ze is een harde werkster en gaat altijd nauwkeurig te werk. Tijdens haar stage bij het advocatenkantoor heeft zij immers geleerd dat nauwkeurigheid in haar werkzaamheden van essentieel belang is. Verder vindt Anna een goede sfeer op de werkvloer en een goede band met collega’s erg belangrijk. Bovendien krijgt ze energie van het contact hebben met cliënten het leggen van sociale contacten.

Anna is per direct beschikbaar voor 4 dagen per week tot september. Vanaf september is zij voor 3 dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Klanten ontvangen
Klanten advies geven
Kassamedewerker

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

22

Woonplaats

Rijnsburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands perfect in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft