Koosje (Kandidaat-Notaris)

Khuyen bevindt zich in de afrondende fase van haar Master Notarieel Recht, zij is haar scriptie aan het schrijven. Tijdens haar studie is zij bij verschillende bedrijven werkzaam geweest als Student-Stagiair. Binnen de secties Ondernemingsrecht en Personen- en Familierecht heeft Khuyen ervaring opgedaan, zowel binnen het notariaat als in de advocatuur. Khuyen was onder andere verantwoordelijk voor; het passeer klaar maken van akten, het opstellen van volmachten en verklaringen, het bijhouden van aandeelhoudersregisters, het beantwoorden van rechtsvragen (het raadplegen van de juridische literatuur, actuele jurisprudentie en andere naslagwerken), het schrijven van memo’s en alle overige werkzaamheden met betrekking tot de juridische wereld. Tevens is Khuyen ook bij een bank en een overheidsinstelling als Student-Stagiair werkzaam geweest. Zij is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Junior Kandidaat-Notaris binnen het Ondernemingsrecht, haar voorkeur heeft een internationale praktijk. De Engelse taal beheerst zij uitstekend in woord en geschrift.

Khuyen is een enthousiaste, representatieve en hardwerkende dame. Zij is leergierig, loyaal en integer, drie kernwoorden die haar op het lijf geschreven staan. Khuyen functioneert goed in teamverband, maar zij kan ook zelfstandig omgaan met haar verantwoordelijkheden. Khuyen heeft geleerd om accuraat te werken en zij vindt het belangrijk dat zij goed werk aflevert. In haar vrije tijd organiseert Khuyen regelmatig etentjes voor vrienden en ook heeft zij een grote passie voor lezen.

Khuyen is in overleg fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Beantwoorden van rechtsvragen door middel van het systematisch aan de slag te gaan met het raadplegen van de juridische literatuur, actuele jurisprudentie en andere naslagwerken;
  • Schrijven van memo’s om het juridische onderzoek te verwerken.


 

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

28

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Codex, Klaas van Brug, Word, Excel, PowerPoint, Outlook