Annemieke (Juridisch Secretaresse)

Anne-Marie heeft ruim veertien jaar ervaring als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur op de secties Arbeidsrecht, Familierecht en Onroerend Goed. Ze houdt zich dagelijks bezig met het verwelkomen van cliënten, het verwerken van inkomende post en e-mail. Ze is verantwoordelijk voor de termijnbewaking van roladministratie, het beheren van de agenda. Tevens is ze het eerste (telefonische) aanspreekpunt van het kantoor. Anne-Marie is op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse. Een klein tot middelgroot advocatenkantoor met een informele werksfeer past het beste bij haar.

Anne-Marie is een eerlijk, punctueel en positief persoon. Dit blijkt wel uit het feit dat zij altijd haar afspraken na komt. Ze omschrijft zichzelf als een vrouw met humor die wel houdt van een grapje. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit met vrienden en familie.

Anne-Marie heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

Telefonisch aanspreekpunt;
Agenda beheer;
Ontvangen van cliënten;
Correspondentie opstellen, schriftelijk of per e-mail;
inkomende en uitgaande post verwerking;
Termijnbewaking van roladministratie.
 

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

58

Woonplaats

Hapert

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office