Simone (Juridisch Secretaresse)

Simone is een ervaren secretaresse met ruim tien jaar ervaring binnen de ondersteuning. Zij heeft een juridisch opleiding gevolgd, maar was destijds genoodzaakt om te stoppen wegens zwangerschap. is op dit moment werkzaam bij een alom bekend juristenblad waar zij werkt als vak redacteur. Hier is zij verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitzetten en controleren van juridische teksten. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het verzorgen voor de tijdschriftrubrieken. Bovendien heeft zij ervaring binnen verschillende rechtsgebieden om juridische teksten samen te vatten en te redigeren. Naast deze werkzaamheden heeft zij jarenlange ervaring wat betreft het Officemanagement. Simone is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur of het notariaat, waar zij kan starten als Juridisch of Notarieel Secretaresse.   

Simone is een zeer vriendelijke en sociale dame. Zij is een zeer plezierige en betrouwbare collega die snel maar secuur werkt.  Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en haalt enorm veel energie uit het ondersteuning.  Bovendien omschrijft Simone zichzelf als een kei in spelling en grammatica. Dit pas zij ook toe in haar stukken en is ook goed in het redigeren van teksten. Tevens is zij een spontane dame met een netjes voorkomen.

Simone is in overleg beschikbaar voor 3,5 dag per week. 

Salarisindicatie € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis (op basis van 40 uur).

Werkzaamheden

  • agenda- en mailbox beheer;
  • eerste aanspreekpunt aan de telefoon;
  • samenvatten en redigeren van (complexe)  juridische teksten voor verschillende rechtsgebieden;
  • verzorgen voor tijdschriftrubrieken;
  • behandeling van aanvragen voor juridische stukken;
  • contact met auteurs en het opstellen van contracten met hen;
  • verantwoordelijk voor Officemanagement, zoals kantoorvoorraad beheer en het boeken van vergaderzalen, voorbereiden van papierwerk voor vergaderingen.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

36

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint