Valerie (Stagiair)

Valerie heeft na het behalen van haar havo ervoor gekozen om rechten te gaan studeren. Zij heeft altijd een voorliefde voor rechten gehad. Dit kwam omdat haar tante er altijd over had, omdat haar tante als rechter werkzaam is. Daarnaast merkte Valerie dat als zij naar het nieuws luisterde of artikelen las zij altijd interesse had in rechtsontwikkelingen. Tijdens haar hbo Rechten studie kwam zij erachter dat zij interesse heeft in het Personen- en Familierecht, Ondernemingsrecht maar ook in het Onroerend Goed. Daarnaast vindt zij Verbintenissenrecht, Contractenrecht, Bestuursrecht en Strafrecht ook erg interessant. Zij heeft naast haar studie stage gelopen bij de Rechtbank en is na de stageperiode daar ook aan de slag gegaan als Juridisch Medewerker. Ook heeft zij haar afstudeerstage daar afgerond. Valerie is in de afrondende fase van haar hbo Rechten studie. Zij heeft haar scriptie ingeleverd en wil graag als Notarieel Medewerker ervaring op gaan doen bij een informeel notariskantoor waar zij veel kan leren en de mogelijkheid heeft om door te groeien.  

Valerie is een gemotiveerde en hardwerkende jongedame. Zij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en is een prettige gesprekspartner. Zij hecht waarde aan goed samenwerken met collega’s en een goede klik vindt zij ook erg belangrijk. Zij zet zich graag in voor mensen en krijgt energie van juridisch inhoudelijk werk. Vooral de diversiteit in werkzaamheden vindt zij interessant. Zij is namelijk iemand die graag out of the box denkt. In haar vrije tijd is zij een echt familiemens. Daarnaast vindt zij het leuk om samen met haar vriend of met vriendinnen leuke activiteiten te ondernemen. Ook houdt zij ervan om mooie reizen te maken, maar ook uitstapjes in eigen land doet zij graag.

Valerie is per 1 juli voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt €2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Afstudeerstage;
  • Onderzoek naar de rechtsbescherming tegen en de juridische status van het perspectiefbesluit van de GI;
  • Werkzaamheden binnen afdeling Jeugd. 

Functie

Stagiair

Leeftijd

22

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

MS Office