Yasmine (Notarieel Medewerker)

Yasmina wist na het afronden van haar havo gelijk dat binnen het juridisch werkgebied haar passie ligt. Tijdens de studie hbo-rechten kwam ze erachter dat ze elke sectie binnen het notariaat interessant vindt. Na het behalen van haar propedeuse heeft ze daarom de overstap gemaakt naar de bachelor Notarieel Recht. Yasmina zit nu in de afrondende fase van haar bachelor. Zodra ze haar vakken heeft behaald, gaat ze beginnen aan haar master. In de tussentijd wil ze graag aan de slag als Notarieel Secretaresse/Medewerker om ervaring op te doen. Yasmina past het beste bij een notariskantoor waar alles goed geregeld en op orde is. Ze vindt het prettig als er onder de collega’s een informele sfeer wordt gehanteerd. De sectie maakt voor haar niet uit, ze vindt alles leuk en interessant. Ze heeft de ambitie om in de toekomst aan te treden als Kandidaat-Notaris.

Yasmina is een representatieve en ambitieuze dame. Dat blijkt wel aan haar huidige bijbanen, ze zit niet stil! Ze omschrijft zichzelf als een leergierige en doelgerichte dame. Yasmina krijgt energie van het ondernemen van leuke uitstapjes met vriendinnen en neemt hierin altijd het voortouw. Verder sport ze graag doordeweeks en in het weekend werkt ze bij de Jumbo.

Yasmina heeft één maand opzegtermijn en is 24 uur tot 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Adviseren van Studenten 
E-mails opstellen
Cliënten te woord staan

 

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits, Koerdisch, Turks

Computervaardigheden

Microsoft Office