Emma (Notarieel Medewerker)

Emma heeft bijna een jaar ervaring in het notariaat als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht. Ze houdt zich dagelijks bezig met het aanmaken van dossiers en het opstellen van verschillende aktes. Ze stelt zelfstandig levenstestamenten, testamenten, verklaringen van erfrecht en verklaringen van executanten op. Daarnaast is ze het telefonische aanspreekpunt voor cliënten en beheert ze de agenda. Ze heeft hier ontzettend veel plezier in, het notariaat bevalt haar heel goed. Zeker het persoonlijke contact en een klant tevreden maken, ligt haar goed. Gezien de reistijd naar haar huidige werkgever, is ze op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht dichter bij huis. Het liefst gaat ze aan de slag bij een middelgroot notariskantoor waar een prettige, informele sfeer hangt.

Emma is een sociale, open en nuchtere dame. Toen ik haar vroeg hoe haar partner haar zou omschrijven, zei ze: “Vriendelijk, nauwkeurig en staat klaar voor iedereen om haar heen”. Zo heeft ze ook twintig jaar vrijwilligerswerk gedaan bij een turnvereniging. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen met haar hond, te lezen of te gaan voetballen.

Emma heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het opstellen van aktes;
  • Aanmaken van dossiers;
  • Levenstestamenten, testamenten, verklaring van erfrecht en verklaring van executanten opstellen;
  • Herroepingen;
  • Telefonisch aanspreekpunt cliënten;
  • Agendabeheer.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Kaatsheuvel

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office