Dilara (Compliance Agent)

Dilara is een tweedejaarsstudent Rechtsgeleerdheid en volgt de minor ‘Gezin, recht en forensische gedragswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Haar huidige werkzaamheden als Compliance Agent bestaan uit het beantwoorden van consumentenvragen en het fungeren als intern aanspreekpunt. Vanwege de internationale aard van dit kantoor is haar beheersing van de Engelse taal dan ook uitstekend in woord en geschrift. Dilara wil zich gedurende haar studie zoveel mogelijk ontwikkelen op professioneel vlak en zoekt een juridische uitdaging met veel verantwoordelijkheid. Zij aspireert een baan als Juridisch Secretaresse en is mede door haar minor vooral geïnteresseerd in het rechtsgebied Personen- en Familierecht. Echter staat zij zeker ook open voor andere rechtsgebieden.  
 
Dilara is een sociale, communicatieve en behulpzame dame die veel waarde hecht aan het ondersteunen van haar collega’s. Dilara weet van aanpakken en dat blijft niet onopgemerkt. Zij is onlangs door haar studievereniging gevraagd om bestuurslid te worden, maar vanwege haar juridische ambities heeft zij dit aanbod toch afgeslagen. Hiermee onderscheid zij zichzelf door haar vermogen om snel te schakelen en haar vermogen de juiste prioriteiten voor zichzelf te stellen. In haar vrije tijd haalt zij voldoening uit tijd spenderen met vrienden en familie, uitstapjes maken en van tijd tot tijd basketballen en pianospelen.  
 
Dilara heeft een opzegtermijn van een maand en is 24 uur per week inzetbaar. Zij is vanwege haar studie twee volledige dagen beschikbaar, maar is door haar flexibele karakter ook halve dagen inzetbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto op fulltime basis.  

 

Functie

Compliance Agent

Leeftijd

19

Woonplaats

Lelystad

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office