Simon (Notarieel Medewerker)

Simon heeft zes jaar bij een notariskantoor in Suriname gewerkt. Hier heeft hij zich onder andere kunnen specialiseren binnen de secties Onroerend Goed, Ondernemingsrecht en Personen- en Familierecht. Zijn taken bestonden uit het zelfstandig aanmaken van dossiers, het passeer klaarmaken van akten, stukken opstellen en controleren en receptiewerkzaamheden. Sinds zijn verhuizing naar Nederland in 2021, is Simon werkzaam geweest als klantenservice medewerker bij de Nederlandse Spoorwegen en bij een kabelexploitant. Toch kriebelt het bij Simon om weer terug te gaan naar waar zijn hart daadwerkelijk ligt: bij het notariaat. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen een organisatie waar hij veel kan leren en waar de focus op ontwikkeling ligt.

Simon is een hardwerkende, empathische en intelligente man. Hij is opgegroeid in een “vastgoed familie” in Suriname, en dit rechtsgebied is hem met de paplepel ingegeven. Simon heeft altijd een voorliefde gehad voor het juridische werkveld en hij is altijd zeer loyaal geweest aan zijn werkgevers en mensen die dierbaar voor hem zijn. Simon zet zich altijd voor de volle 200% in voor zijn passies en ambities. In Suriname heeft Simon een vrijheidsstrijd gevoerd voor democratie en heeft hij zich ingezet tegen corruptie van het toenmalige regime. In zijn vrije tijd is Simon cabaretier en voert hij satirische shows op met een politieke ondertoon.

Simon is in overleg direct beschikbaar voor 36 tot 40 uur in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

50

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

-