Janne (Juridisch Secretaresse)

Elise heeft inmiddels al twintig jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. Door de jaren heen heeft ze ontzettend veel kennis en ervaring op mogen doen op verschillende rechtsgebieden. Door Elise loopt alles in het kantoor op rolletjes. Ze is het centrale aanspreekpunt van het kantoor, ontvangt de cliënten en beheert de agenda van de advocaten. Daarnaast maakt ze dossiers aan en archiveert ze. Roladministratie en termijnbewaking behoren ook tot haar verantwoordelijkheden. Ze werkt nu bij een advocatenkantoor waar ze werkzaam zijn op maar één rechtsgebied. Ze ervaart dat ze hierin de variatie en uitdaging mist. Daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor waar ze werkzaam zijn op verschillende rechtsgebieden. Haar voorkeur gaat uit naar een informeel advocatenkantoor, waar hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor een praatje.

Elise is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en representatieve vrouw. Ze is ontzettend loyaal naar haar werkgever toe. Dit blijkt uit het feit dat ze zich altijd voor 100% inzet en nooit een steekje laat vallen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om op pad te gaan met vriendinnen of creatief bezig te zijn. Ze komt ook over als een hele lieve, punctuele en sociale dame.

Elise heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 36 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

45

Woonplaats

Helmond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office