Eva (Notarieel Medewerker)

Eva heeft inmiddels al achttien jaar ervaring in het notariaat. Na het afronden van de Schoevers opleiding is ze aan het werk gegaan bij een Notariskantoor, hier is ze nu al meer dan achttien jaar werkzaam. Eva is begonnen op de vestiging in Gemert als Notarieel Medewerker op de secties Personen- en Familierecht en Onroerend Goed. In 2015 heeft ze samen met twee collega’s een nieuwe vestiging opgezet. Vanaf dat moment houdt ze zich alleen nog bezig met de sectie Onroerend Goed. Dagelijks behandelt ze zelfstandig dossiers zoals bedrijfsoverdracht van agrarische ondernemingen of het regelen van bouwplannen. Ze stelt zelfstandig aktes op voor onder andere hypotheken, nieuwbouwprojecten en splitsingen. Eva is een gespecialiseerd Notarieel Medewerker die niet schrikt van een complex dossier, maar de afwisseling in eerstelijns dossiers vindt ze erg leuk en zou ze meer willen. Ze wilt aan de slag als Notarieel Medewerker binnen een kantoor met een informele sfeer, waar hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor een grapje. Ze heeft ervaring op het werkgebied Personen- en Familierecht en Onroerend Goed, maar het lijkt haar ook heel interessant om te gaan werken op het gebied van Ondernemingsrecht.

Eva is een zeer vriendelijke, loyale, en vooruitstrevende dame. Dat blijkt wel uit het feit dat ze al achttien jaar bij hetzelfde kantoor werkt. Ze is moeder van drie meiden en daar gaat dan ook al haar liefde en aandacht naar toe in haar vrije tijd. Ze komt ook over als een ontzettend sociale en secure dame, die houdt van aanpakken.

Eva heeft een opzegtermijn van twee maanden en is beschikbaar voor 24 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Zelfstand behandelen van dossiers binnen de sectie Onroerend Goed;
Zelfstandig opstellen van akten van onder andere: hypotheken, nieuwbouwprojecten en splitsingen appartementsrecht;
Schriftelijke en telefonisch contact met cliënten, makelaars en tussenpersonen onderhouden;
Behandelen van complexe dossiers zoals: bedrijfsoverdracht van agrarische ondernemingen of bouwplan regelen;
Inwerken van collega's

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

37

Woonplaats

Deurne

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office