Olivia (Stagiair)

Olivia is op dit moment in de afrondende fase van haar Master Notarieel Recht. Vanaf oktober begint zij met haar scriptietraject. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan bij een notariskantoor. Daar heeft zij eerst zorg gedragen voor het telefonische contact met cliënten en het ontvangen van cliënten. Daarna is zij als Notarieel Secretaresse op de sectie Personen- en Familierecht begonnen en dit wisselde zij af met de sectie Ondernemingsrecht. Voor beide rechtsgebieden was zij bezig met het aanmaken van dossiers en het beheren ervan. Vervolgens is zij aan de slag gegaan voor de sectie Onroerend Goed. Daar heeft zij vooral checks uitgevoerd in het Kadaster. Haar taken waren vooral administratief ondersteunend. Inmiddels heeft zij recentelijk een stage van twee maanden afgerond waar zij voor de sectie Ondernemingsrecht inhoudelijk bezig is geweest. Echter is zij er nu achter gekomen dat haar passie echt bij Personen- en Familierecht ligt. Zij wil daarom tijdens haar scriptietraject als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht alvast ervaring op gaan doen, om uiteindelijk na het behalen van haar master als Kandidaat-Notaris aan de slag te gaan bij een informeel notariskantoor.

Olivia is een optimistische, gemotiveerde en leergierige jongedame. Zij is iemand die graag met een uitdaging aan de slag wil gaan en zal altijd oplossingsgericht te werk gaan. Ik heb haar ervaren als iemand die graag mensen wil helpen, vandaar ook haar liefde voor het Personen- en Familierecht. De connectie met mensen vindt zij belangrijk. In haar vrije tijd houdt zij ervan om met vriendinnen een terrasje te pakken en vindt zij het ook leuk om te experimenteren met nieuwe kookrecepten. Lezen is ook iets wat zij graag doet.

Olivia is tijdens haar scriptietraject beschikbaar als Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht voor twee dagen in de week. Na het behalen van haar diploma is zij fulltime beschikbaar als Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Voor de sectie Ondernemingsrecht ondersteuning verleend bij literatuur- en jurisprudentieonderzoek en het opstellen van aktes. 

Functie

Stagiair

Leeftijd

24

Woonplaats

Regio Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office