Marvin (Paralegal)

Marvin heeft de bachelor Hbo-Rechten in 2020 behaald, daarna is hij doorgegaan met de premaster Rechtsgeleerdheid. Nu hoeft hij alleen nog zijn scriptie af te ronden van de master Rechtsgeleerdheid Tijdens zijn opleiding heeft hij stagegelopen bij een notariskantoor. Marvin begon met secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer, het passeerklaar maken van aktes en het verwelkomen van cliënten. Dit had hij al snel onder de knie en mocht zijn werkzaamheden uitbreiden, zo behandelde hij zelfstandig dossiers op het gebied van Personen- en Familierecht. Hij onderhield contact met cliënten en derden, stelde zelfstandig aktes zoals samenlevingsovereenkomsten, testamenten en verklaring van erfrecht. Marvin wilt ervaring opdoen en daarom aan de slag als Notarieel Medewerker op de sectie Vastgoed. Een middelgroot tot groot kantoor met een informele sfeer past het beste bij hem.

Marvin omschrijft zichzelf als een flexibele, resultaatgerichte en hardwerkende jongen. Dit blijkt wel uit het feit dat hij op zo’n jonge leeftijd al bijna tien jaar werkt bij dezelfde werkgever. Marvin krijgt energie van sportactiviteiten zoals golfen of karten met vrienden. Verder kun je hem op een doordeweekse dag vinden in de zaal tijdens een fanatiek potje zaalvoetballen.

Marvin heeft één maand opzegtermijn en is 32 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Opstellen van huurovereenkomsten;
Wanbetalers aanschrijven;
afstudeeronderzoek Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Functie

Paralegal

Leeftijd

25

Woonplaats

Regio Arnhem

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office