Kimberly (Juridisch Secretaresse)

Kimberly is een hardwerkende jongedame die enkele ervaring heeft in de advocatuur. Kimberly beschikt over hbo werk en denk niveau. Ze heeft eerder haar havo afgerond en is daarna begonnen aan de hbo studie Rechten. Tijdens haar studie heeft zij een halfjaar stage gelopen waar zij enige ervaring heeft opgedaan. Kimberly heeft de studie niet kunnen afmaken wegens privé omstandigheden. Ondertussen heeft Kimberly altijd gewerkt bij een postkantoor als sorteermedewerker. Dit begon als een bijbaan tijdens haar studie en hier is zij na haar studie blijven werken. Daar heeft zij voor gekozen, omdat zij hier kon werken in de avonduren. Dit kwam vanwege de omstandigheden goed uit voor Kimberly. Ze is nu klaar voor de volgende stap en toe aan een nieuwe uitdaging. Haar interesse heeft altijd gelegen bij de advocatuur. In haar vrije tijd helpt ze graag vrienden en familie met Juridische vraagstukken. Ze wil dan ook graag komen te werken als Juridisch Secretaresse bij een vooraanstaand advocatenkantoor.

Kimberly is een lieve, sociale en leergierige jongedame. Ze werkt altijd erg secuur en controleert graag of haar werk goed is gedaan. Kimberly geeft aan het belangrijk te vinden om in een team terecht te komen waar een fijne sfeer heerst tussen de collega’s. Ook vindt ze het belangrijk dat ze de ruimte krijgt om te leren en te ontwikkelen. Ze is nu echt op zoek naar een werkplek waar zij voor de lange termijn aan de slag kan als Juridisch Secretaresse.

Kimberly is per direct beschikbaar voor 5 dagen per week. Ze heeft een salarisindicatie van  € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.
 

Werkzaamheden

  • Post sorteren
  • Systemen bijhouden en checken;
  • Helpt waar nodig..

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

26

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.