Nadia (Notarieel Secretaresse)

Nadia begint na de zomer aan haar tweede leerjaar van de studie Rechtsgeleerdheid. Zij heeft enige ervaring opgedaan als administratieve medewerker bij de GGD. In deze functie controleerde zij de persoonsgegevens van de personen die naar de teststraat kwamen. Ze is erg leergierig en wil graag kennismaken met de juridische wereld zodat ze de theorie in de praktijk kan toepassen. Aangezien Nadia zichzelf wil ontwikkelen is ze opzoek naar een notaris of advocatenkantoor waar er voldoende ruimte is voor een goed inwerktraject. Ze heeft hier dan ook geen voorkeur voor een bepaalde sectie. 

Nadia is erg gedreven en ziet het leven graag positief in. Als er teleurstellingen op haar pad komen vindt ze altijd wel een manier om in oplossingen te denken. Dit doet ze door zichzelf weer te herpakken en te focussen op haar verbeterpunten. Verder is Nadia erg sociaal en vindt ze het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Nadia is dan ook niet bang om zo op je af te stappen om een gezellig praatje te maken. In haar vrije tijd is ze graag met haar familie. Een leuk feitje over Nadia is dat ze een bruine belt in karate heeft. 

Nadia is in overleg beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.350,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.                       
 
 

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

19

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlandse en Engelse uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Excel, MS Word, Nextens en Quantaris