Yana (Notarieel Secretaresse)

Yana studeert Juridisch Administratief Medewerker niveau 4 aan een privé school. Ze is in februari begonnen aan deze opleiding en is aankomend februari klaar. Afgelopen jaren heeft Yana gewerkt bij verschillende notariskantoren. Hier heeft zij verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals: telefoon en agenda beheren, aktes passeer klaar maken, papieren documenten omzetten naar digitale documenten en dossiers aanmaken. Sinds januari werkt Yana bij een vastgoed kantoor. Hier is zij terecht gekomen via een kennis, omdat Yana toe was aan een nieuwe uitdaging. Yana haar werkzaamheden zijn hier voornamelijk service meldingen ontvangen en het oplossen hiervan. Haar taak is om dit snel op te pakken en op te lossen. Yana wil graag in de ondersteuning blijven werken en staat open voor het notariaat en de advocatuur. Ze wil graag leren en ontwikkelen. Graag komt Yuri te werken bij een kantoor waar een informele sfeer heerst en waar zij in een leuk team terecht komt.

Yuri is een zelfverzekerde jongedame die weet wat zij wil. Ze weet van aanpakken en denkt echt in oplossingen en mogelijkheden. Daarnaast is zij erg leergierig en zet zij zich ook helemaal in als zij ergens voor gaat. Dit zie je ook terug in de uren die zij doorbrengt bij haar huidige werk. Ze blijft vaak nog na werktijd op kantoor om werk af te maken. Aan doorzettingsvermogen in ieder geval geen gebrek!

Yuri heeft een maand opzegtermijn en is voor 4 dagen in de week beschikbaar (ze gaat 1 keer in de 2 weken naar school op woensdag).

Salarisindicatie: € 2.400,-  bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Service meldingen verwerken;
  • Plannen;
  • Telefoon en agenda beheren.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

20

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office