Davey (Notarieel Medewerker)

Davey is een gedreven student met een passie voor het juridische werkveld. Momenteel is hij werkzaam als floormanager bij een horecagelegenheid in Alkmaar en als Secretaris bij de kunst/museum stichting die is opgericht door zijn opa. Hier ondersteunt hij zijn oma bij het aansturen van het beleid, treed hij op als vertegenwoordiger bij de inkoop en verkoop van kunst en voert hij besprekingen met de gemeente. Na een jaar de opleiding Notarieel Recht gevolgd te hebben, is Davey erachter gekomen dat een notariële functie goed bij hem zou passen. Hij bekleed dan ook het liefste de functie van Notarieel Medewerker binnen de secties Onroerend Goed of Ondernemingsrecht bij een advocaten- en notariskantoor in Amsterdam. 

Davey is intelligent, gedreven en erg prestatiegericht. Wanneer hij een doel voor ogen heeft gaat hij daar 100 procent voor. Eerlijkheid en transparantie zijn erg belangrijk voor hem. Dit zorgt ervoor dat hij erg direct is in zijn communicatie en dit wordt dan ook erg gewaardeerd in zijn omgeving. Deze eigenschap komt ook tijdens de onderhandelingen als bestuurslid naar boven. Door zijn juridische achtergrond fungeert hij daarnaast als eerste aanspreekpunt voor alle rechtszaken binnen de stichting. In zijn vrije tijd leest Davey veel boeken over politiek, psychologie en monetaire stelsels. Leren en doorgroeien zijn dan ook de rode draad in Davey’s leven en een grote drijfveer voor hem. Tot slot kun je Davey vaak in de sportschool vinden waar hij twee keer per week aan boksen doet.

Davey is per direct beschikbaar voor 24 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Alkmaar

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

-