Nina (Notarieel Medewerker)

Nina is een Notarieel Medewerker. Zij heeft twee en half jaar lang bij een notariskantoor gewerkt. Hier heeft zij veel geleerd. Nina is werkzaam geweest op de sectie Familierecht en heeft zich ook een korte tijd bezig gehouden met Onroerend goed. Haar werkzaamheden waren onder andere contact onderhouden met cliënten, dossiers klaarmaken, inplannen van afspraken en aktes passeer klaar maken. Nina was aan het leren om een akte volledig zelf op te stellen, maar toen was ze genoodzaakt om een andere baan te zoeken i.v.m. haar verhuizing. Nina werkt nu sinds kort als receptioniste, maar ze geeft aan graag terug te willen naar het notariaat. Ze mist het inhoudelijke werk waar zij altijd veel plezier uit haalde. Ondanks dat zij alleen ervaring heeft op Familierecht en Onroerend goed staat zij open om meer leren over de andere rechtsgebieden. 

Nina is een sociale, spontane en hardwerkende jongedame. Ze vindt het belangrijk om te werken bij een kantoor waar een informele sfeer heerst. Daarnaast wil ze graag nog meer leren en ontwikkelen in het notariaat.
 
Nina heeft een maand opzegtermijn en is 4-5 dagen per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,00 bruto per maand op fulltime basis.
 

Werkzaamheden

  • Ontvangen en registreren van cliënten;
  • Behandelen van inkomende en uitgaande post;
  • Management ondersteunen door de agenda te beheren en formulieren te maken;
  • Vergaderruimtes klaarmaken en lunch organiseren;
  • Voorraad controleren en bestellingen plaatsen.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

vc

Computervaardigheden

Microsoft