Isra (Notarieel Medewerker)

Isra heeft in 2018 haar Master Notarieel Recht succesvol behaald en is inmiddels al bijna vijf jaar werkzaam binnen het notariaat. Aangezien zij na haar master nog lang werkzaam is geweest als Notarial Assistant en er geen mogelijkheid was om alvast aan haar beroepsopleiding te beginnen, wilt zij graag inhoudelijk aan de slag als Paralegal voor de sectie Ondernemingsrecht. Als Notarial Assistant bekleedt zij een brede functie, haar werkzaamheden bestaan namelijk uit het opstellen van conceptakten, -volmachten, bestuursbesluiten en aandeelhoudersbesluiten. Het controleren van stukken, het doorvoeren van vennootschapswijzigingen en het uitvoeren van legalisaties bestaan ook uit haar werkzaamheden. Isra wilt graag inhoudelijk aan de slag als Paralegal bij een notariskantoor die ook graag haar op den duur als Kandidaat-Notaris ziet. Een notariskantoor met diversiteit past het beste bij haar.

Vriendelijk, toegankelijk en bescheiden zijn de karaktereigenschappen die Isra het beste omschrijven. Zij is erg loyaal, werkt zeer secuur en heeft altijd positieve beoordelingsgesprekken gehad. Zij wilt graag de controle behouden en pakt dus veel werkzaamheden aan. Dat ze gedreven is en hard werkt blijkt uit het feit dat ze altijd bereid is een stapje harder wilt zetten. In haar vrije tijd is ze moeder van twee kinderen en wanneer ze tijd over heeft, leest ze graag literatuur.

Isra heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.500,- bruto op fulltime basis.

 

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Purmerend

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Marrokaans

Computervaardigheden

MS Office