Teresa (Notarieel Secretaresse)

Teresa heeft dit jaar haar diploma Juridisch Administratief Medewerker behaald en begint eind augustus met de haar Bachelor Rechten. Zij heeft een half jaar stage gelopen bij de gemeente Amsterdam waar zij onder andere verantwoordelijk was voor het opmaken van dossiers, het controleren van bewijsstukken, contact onderhouden met cliënten en het uitvoeren van overige administratieve werkzaamheden. Teresa heeft een passie voor het juridische werkveld en zou graag aan de slag willen gaan als Notarieel Secretaresse binnen de secties Onroerend Goed of het Ondernemingsrecht. 

Ambitieus, perfectionistisch en leergierig. Dat zijn de competenties die deze dame kenmerken. Als Teresa haar zinnen op iets heeft gezet, gaat zij hier volledig voor. Zij blijft liever wat langer op kantoor als dat betekent dat zij haar werk foutloos aflevert. Als perfectionist draait het allemaal om de details en de puntjes die zij graag op de i zet. Verder is zij erg sociaal en houdt zij van duidelijke en transparante communicatie. In haar vrije tijd is Teresa net zo leergierig als op werk. Zij houdt erg van lezen, puzzelen en is onlangs begonnen aan een cursus Mandarijn. Daarnaast gaat zij graag uiteten met vrienden en doet zij aan paardrijden. 

Teresa is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het opmaken van dossiers;
  • Het controleren van bewijsstukken en andere gegevens;
  • Opvragen van informatie d.m.v. gesprekken en schriftelijke verzoeken;
  • Het verstrekken van juridisch advies aan cliënten of organisaties;
  • Controleren van dossiergegevens op juistheid en relevantie;
  • Het uitvoeren van overige administratieve taken zoals het op orde houden van de dossiers. 

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

18

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office: Word, PowerPoint, Excel