Julia (Kandidaat-Notaris)

Julia heeft inmiddels al zeven jaar ervaring als kandidaat-notaris personen- en familierecht en ondernemingsrecht. Ze voert besprekingen met cliënten en zorgt ervoor dat elke cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Ze stelt zelfstandig aktes op, zoals (levens)testamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingsovereenkomsten. Ook heeft ze ervaring met het opstellen van akten voor de sectie ondernemingsrecht, zoals oprichtingen en fusies. Op de dagen dat de notaris afwezig is, verzorgt ze de waarneming. Julia staat open voor een nieuwe uitdaging. Ze is op zoek naar een functie als kandidaat-notaris personen- en familierecht, eventueel gecombineerd met ondernemingsrecht. Ze gaat graag aan de slag bij een kleiner, informeel notariskantoor.

Julia is een ontzettend vriendelijke, creatieve en attente dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te lezen, creatief bezig te zijn of te dansen. Ook gaat ze graag op pad met haar twee kinderen. Ze komt ook echt over als een sociale, behulpzame en punctuele vrouw.

Julia heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor vier dagen in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 4.900,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Voeren van besprekingen;
  • Opstellen van akten, zoals (levens)testamenten, huwelijksvoorwaarden en samenlevingsovereenkomsten;
  • Begeleiden van boedels;
  • Waarnemen op de dagen dat de notaris afwezig is.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

34

Woonplaats

Rosmalen

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Quantaris, Van Brug, NotarisDossier, MS Office