Jessie (Juridisch Secretaresse)

Jessie zit in haar derde leerjaar van de studie Rechtsgeleerdheid. Jessie loopt momenteel stage bij een advocatenkantoor. De werkzaamheden die zij mag verrichten is, het archief bijhouden, toevoegingen aanvragen indien nodig en dossiers voorbereiden. Daarnaast mag zij verschillende rechtszaken bijwonen en helpt ze mee bij het opbouwen van hun social media kanalen. Naast haar studie mag zij deelnemen als medewerker bij Amsterdam Law Firm. Hier behandelt zij met haar studiegroep verschillende dossiers. Zij maken verschillende analyses door hun theorie in de praktijk uit te voeren. Hierbij stellen zij bijvoorbeeld cassaties, bezwaarschriften en contracten op. Aan het einde van het semester omschrijven zij hun bevindingen en wordt dit beoordeeld door de instantie waar het dossier vandaan komt zoals bijvoorbeeld het OM of Dentons. Jessie heeft nu kunnen oriënteren hoe het ter werk gaat bij een advocatenkantoor en zou nu heel graag aan de slag willen bij een notariskantoor, waar zij zich helemaal kan verdiepen in de stof en zo veel mogelijk mag leren. Ze staat open voor de sectie Personen- en Familierecht en Onroerend Goed.    

Jessie komt op mij over als een intelligente jongedame die graag een stapje extra zet voor anderen. Dit kan op werk zijn door extra taken op zich te nemen maar ook bij vrienden of familie door iets leuks voor ze te doen zonder dat ze het verwachten. Jessie is erg gedreven, dit is ook te zien van haar stappen die ze heeft gemaakt vanaf het vmbo naar de universiteit. Jessie spendeert haar vrije tijd graag met vrienden. Daarnaast houdt ze zich bezig met journalen en schilderen. 

Jessie is na een maand opzegtermijn twee tot drie dagen beschikbaar per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.450,- bruto op basis van een fulltime dienstverband
 

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

22

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.