Eline (Notarieel Medewerker)

Eline is inmiddels al anderhalf jaar aan de slag bij een notariskantoor. Ze startte destijds als Notarieel Secretaresse Onroerend Goed, en is na een half jaar naar de sectie Ondernemingsrecht gegaan. Sinds een half jaar is ze werkzaam als Notarieel Medewerker Ondernemingsrecht. Ze stelt zelfstandig aktes op, zoals aandelenoverdrachten, oprichtingen en fusies. De aktes maakt ze ook passeerklaar. Ze woont cliëntbesprekingen bij en onderhoudt het contact met de cliënten. Ook op het gebied van Onroerend Goed heeft ze veel kennis. Zo weet ze hoe ze formulieren moet opstellen en bijvoorbeeld hoe ze royementen opvraagt. Momenteel moet zij nog twee vakken afronden van de bachelor Rechtsgeleerdheid, hier zal ze in september 2023 mee klaar zijn. Daarna wil ze starten aan de master Notarieel Recht. Eline is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker Ondernemingsrecht of Onroerend Goed. Ze gaat graag aan de slag bij een wat groter kantoor waar een prettige sfeer hangt en waar alles goed geregeld is.

Eline is een vriendelijke, hardwerkende en sociale dame. Dat ze hard werkt, blijkt wel uit haar loopbaan. Vanaf haar veertiende is ze altijd, naast haar studie, aan het werk geweest. Ook is ze van vmbo omhooggeklommen naar de universiteit, wat aangeeft dat ze een doorzetter is. In haar vrije tijd sport ze veel en gaat ze graag met haar vriendinnen op pad.

Eline heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Ede

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office